-


love you ♥


emma-tönt-pettersson ♥

Kom hem nyss. Vaknade halv 11, hade alarm. Tänkte åka till Kalix idag till Tobias men det är nog ingen idé eftersom jag bara hinner vara med han i ungefär 3 timmar och det tar 1,5 h dit och sen lika länge tillbaka.. Ska åka dit imorgon istället. Väntar på att Emma ska komma till mig, hon är här om en halvtimme :) 
Vet inte om det blir att träna.. Har så himla ont i benhinnan hela tiden, borde egentligen vila. 
 
Ska vara med denna fina tjej nu! ♥

hannis

Har nyss kommit till Hanna, slutade min träning innan 7 eftersom det började regna väldigt mycket. Var med henne tidigare idag också, då var vi på stan. Ska sova över här inatt. Snart ska vi vara med Emma vad jag vet. Vi hittar väl på något. Puss
 
 
 

stan med bästis ♥

Godmorgon!
Vaknade precis, ska börja städa mitt rum, fixa mig, packa osv. Ska åka en buss till stan om en halvtimme, så jag får skynda mig. Ska snabbt in till stan med Hanna. Sen ska vi till björx och ska även vara med Emma. Ska nog sova hos Hanna inatt. Nice! Hinner inte blogga längre, puss
 
Saknar dig min finis!

ganska så nöjd

Kom precis hem. Har varit och tävlat hela dagen, direkt efter skellefteå åkte jag till mormor så jag åkte aldrig förbi hem, fick alltså inte ens byta om. Idag tävlade jag i spjut och slägga, i spjut persade jag. Mitt förra pers var 30.17m och idag kastade jag 30.68, har dock kastat 33.46 förra träningen. Men jag är nöjd ändå. Gjorde iallafall nytt rekord.
 
don't worry, be happy

min ängel ♥

 
 
Jag började snacka med dig på skype 22 maj. Dagen efter mitt ex gjort slut. Det var en tisdag och det gick bara några dagar så var det lördag och jag var med dig. Sen den lördagen har jag gillat dig och vi har varit halv tillsammans men sen så blev vi tillsammans på riktigt den 12 juli. Jag är så sjukt glad att jag har dig, du gör mig så glad. Jag känner mig så lyckligt lottad. Trodde inte jag skulle hitta någon så bra kille som du. Du är så himla speciell. Du betyder verkligen jätte mycket för mig älskling. Jag orkar inte vänta 1 vecka tills jag får träffa dig, men det måste jag. Längtar så himla mycket. Jag älskar dig! ♥
 
 

kläderna jag köpte igår

 
När jag kom hem märkte jag att en av tröjorna jag skulle köpa glömde jag ta eller nåt, så jag köper den nästa gång jag far till stan :)

skellefteå, tävling

Kom hem för ett tag sen, har varit i Skellefteå och tävlat. Försökte uppdatera med mitt mobil internet, men det funkade inte.. Idag tävlade jag i kula och diskus. Mitt förra pers i kula var 10.29 men idag slog jag det och stötte 10.44! sjukt nöjd. Har gått jätte dåligt för mig i kula på senaste tiden, har kastat över 9 en lång period. Men nu dom senaste 2 tävlingarna gjorde jag dom här bra resultaten! i diskus gick det inte bra, i sista kastet ledde en tjej och kom 1:a och jag 2:a, hon slog mig med 1 cm. Kul?! ne. Ska även tävla imorgon igen, då tävlar jag i spjut och slägga. Det ser jag mer fram emot, speciellt spjut! Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft. Puss

 
Jag älskar dig Tobias ♥

elin borgström

Är med Elin borgström. Har varit på stan med mamma idag, köpt massa kläder osv. Lägger upp bilder senare idag när jag är hemma. Nu tjockar vi b&j, mums! snackar även skype med Andreas :) 
Ingen aning vad vi ska hitta på under dagen, får väl se. Puss
 
 

stan, elin borgström ♥, tobias ♥

Godmorgon!
Vaknade nyss, är sjukt trött. Hade alarm halv tio, somnade om såklart. Vaknade nu och klev upp. 
Ska börja fixa mig sen in till stan och fixa lite saker med mamma. Ska sen vidare till Lulsundet och vara med Elin ♥
Ikväll kommer även Tobias till mig, är med han till 12 på natten någon gång.
Puss

hatar dig benhinna

Var aldrig med Maja idag... Kom nyss hem från träningen och har jävligt ont i benhinnan, får ont bara jag går. Har även ont i vänster knä så jag har ont i båda benen, går inte så bra att gå. Vill gå till Ica men jag borde nog vila, får se hur jag gör.


finaste ni ♥


maja wallmark ♥

Godmorgon.
Vaknade precis, pappa väckte mig -.-
Idag ska jag vara med min saknade Maja sen träna, sen kanske sova hos henne.
Tar väl bussen till henne halv tre och är där 3. Ska ringa och höra med henne. Puss
 
Be happy
 
 

girls aren't toys, you can't just drop them when you get bored.


i love you

Kom hem för ett tag sen. Jag och Tobias har varit på björkskatan och varit med Moa och Philip. Just nu gör vi inget speciellt, jag bloggar osv. Har som sagt träning 6-8 och han ska komma och kolla på. Sen åker han hem en buss som går efter nio. Ska käka nu, hejdå
 
 

välj inte världens finaste kille, välj den kille som gör din värld finast

Godmorgon! Vaknade precis. Ska äta och fixa mig eftersom Tobias är hos mig halv tolv. Och det är lite mer än 1 timme kvar. Är väldigt trött... Men det får jag leva med. Puss


peddosarna in tha house

Emilia for hem vid 5-6 vad jag minns. Då var jag sen med Hilda & Nellie på en gång. Vi har varit ute, chillat, sett film osv. Nu är jag med Nellie, Hilda åkte för ett tag sen. Nellie ska sova hos mig inatt, kulkul! :)
Imorgon kommer min Tobias till Luleå och är med mig ♥ Har även träning imorgon, men får väl se om han följer med eller åker hem. Jag har ingen aning om vad vi ska göra imorgon, men något roligt antar jag :)
 

Hej! Är på snickars med Emilia, Noah och Julius. Vi sitter i gräset och typ pratar. Ska vara med emilia idag, annars vet jag inte..


godmorgon världen

Godmorgon!
Idag ska jag vara med Emilia! Ingen aning vart vi ska vara. Blir ingen vanlig träning idag så jag ska träna hemma, cool som man är har man en kulring på gården där man kan stöta kula, yääää!
 
Finns inget bättre än kärlek!

sällskapsspel

Hej, har nyss spelat klart ett sällskaps spel med mina föräldrar. Vi har spelat det 3 gånger irad nu, vi började vid halv nio. Ska se lite andra avenyn, har precis gjort en chokladpudding som ska ut om 10-15 minuter. Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket under dagen, har faktiskt inte gjort någonting idag förutom att jag tränat från 6-8 på kvällen.
 

trött flikka 123

Vaknade nyss. Var as nära på att somna om, men jag är glad att jag kollade på klockan så det inte blev att jag somnade om. Idag skulle jag egentligen vara med Linnea men hon kan inte... Så det blir väl bara att träna ikv, annars ingenting..

bordspel

Har precis spelat klart ett bordspel med mina föräldrar. Vi började innan 10 på kvällen, så det tog ett tag. Ska väl slå på andra avenyn nu tror jag, godnatt!


icecream

Har nyligen vaknat och nyss ätit frukost. Nu sitter jag och Hanna och äter glass, nomnom. Ikväll kommer min mormor, min kusin, hennes man och hennes barn till oss, äter här osv. Dom är här till ikväll någon gång, men inte så sent eftersom mitt kusinbarn inte är så stor och sover ganska tidigt :)
Om inte det är för sent kanske jag är med Hanna sen på kvällen. Får se.
 
 

bästavänner

Här är 3 bilder på mina allra bästa vänner. Jag är med dom väldigt ofta och dom står mig närmast ♥
Dom heter Hanna, Philip & Moa.
 

mjölkudden

Hej, är hos John på mjölkudden. Är med han, Markus och Hanna. Vi gör ingenting speciellt för tillfället, har spelat något skräckspel. Fan vad läskigt det var, vågade fan inte spela.. Hanna ska sova hos mig inatt, nicenice!
 
 

bilder från igår ♥


godmorgon

Vaknade för ett tag sen. Sov hos min Hannis inatt, det blev även att Philip också sov över :)
Snart ska vi väl dra ut eller nåt, det verkar inte vara speciellt bra väder så det är väl inte speciellt kul.. Igår var vi på boden alive och det var kul! vi tog massor med bilder som jag kommer lägga ut, men inte alla, men några :)
 
 
jag känner mig grymt snygg

boden alive

När jag kom till björx var jag med Moa sen var vi med Philip. Vi gjorde ingenting speciellt, chillade, pratade osv. Sen gick jag och Moa till Hanna. Vi var vi datorn, fixade oss osv. Nu är jag bara med Philip och Hanna och vi har fixat oss klart för vi ska till Boden på boden alive, skoj! Vi åker med mina föräldrar dit och tillbaka, sen sover jag över hos Hanna. Är med henne, Philip och Moa när vi är på björx igen. Kommer bli en skitrolig kväll!
 
Jag och Philip :)

dom bästa

Hej, sitter i bussen påväg till björx. Ska vara med Moa och Philip och senare Hanna som jag förmodligen sover hos. Saknar henne jätte mycket! Får umgås med mina 3bästa vänner idag och det blir grymt! Brukar ofta vara med dom samtidigt men ändå<3 blir en grym dag! Ska försöka uppdatera så bra som det går, puss

-




något ont..

Vaknade just, har världens mensverk.. Tänkte börja se film, hoppas det går över iallafall.. Idag ska jag till björx och vara med Philip och sen med Hanna. Ingen aning vad vi ska göra men någonting kul. Vet inte när jag åker dit, ska se lite andra avenyn, fixa mig sen åker jag buss som tar 30 minuter.

nörd123

Hej fina läsare!
Hann inte blogga ''igår'' först visste jag inte vad jag skulle skriva för jag gjorde ingenting..
Iallafall, efter tolv tiden åkte jag buss till björx och där var jag med min Amanda. Vi åt på grillen sen var vi med Sussi, Philip, Adam med mera. Sen åkte jag till träningen och tränade spjut i 2 h, kastade 31,65m som längst. Sjukt nöjd, aldrig kastat så långt tidigare ;)
Har precis slutat nörda ett spel jag har på datorn, har inte varit inne på facebook sen imorse så när jag loggade in hade jag 5 nya vänförfrågningar, 3 meddelanden och 20 händelser. Mycket som har hänt på facebook på så kort tid. Imorgon ska jag till björx och vara med Hanna och Philip. Saknar min hannis! har inte varit med henne på kanske 2 veckor.. Får iaf tränna henne imrg! snart blir detta inlägg för långt känner jag.. Ska iaf försöka sova, puss
 
älskar dig finaste vännen!

julia, du gjorde min dag♥

Hej!
Vaknade runt 12 och har inte gjort någonting idag... Bara suttit hemma och degat. Har tävling klockan 18 men jag är sjuk så får väl se hur det blir... Jag är täppt i näsan osv och lite ont i halsen så jag vet inte om jag känner för att tävla precis.. Julia har nyss fixat min design, är väldigt nöjd! var så sjukt less på min gamla... Så tack så mycket Julia! du gjorde min dag♥ Har inget planerat denna vecka förutom att jag kanske är med Philip på fredag. Så jag får väl se vad dom kommande dagarna kan bjuda på. 
 
Denna fina bild på mig & min bästavän Moa har jag som profilbild på facebook just nu ♥
 

kalix

Hej på er!
Just nu åker jag bil påväg hem, åkte från Tobias strax efter fem, sen käkade vi i Töre och nu har vi börjat åka. Bloggar från datorn men jag andvänder mitt mobil internet. När jag kommer hem ska jag skypa med Tobias och inge mer planer hittills. Ska inte vara med någon så jag är väl bara hemma och tar det lugnt.
När jag var med Tobias snackade vi, såg film, var ute, hoppade lite studsmatta osv :)
Hoppas ni haft en bra dag! puss
 
 

tobias

tjeniiiis!
är hos Tobias nu, vi nördar datorn. Hehehe!
Har ingen aning om vad vi ska göra idag men någonting roligt typ :)
Ska hem 5 idag iaf, men nu har jag ingenting mer att säga, byebye
 

förlåt för dålig uppdatering..

Hej mina fina läsare!
Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte hunnit helt enkelt. Sov som sagt över hos Nellie igår-idag och det var superkul! idag har jag varit med henne och Hilda till 2 tiden, sen har jag bara varit hemma, jobbat lite på brännan, tränat, ätit b&j och nu ser jag film och skypar med älskling. Imorgon ska jag till Kalix och vara med Tobias♥ Ska försöka blogga där så gått det går, men lite uppdatering måste jag väl ändå hinna med.
 
Jag ska verkligen försöka att blogga mer osv! det känns inte bra om jag inte uppdaterar.
Och jag är så sjukt less på min design, jag tycker rent sagt det ser förjävligt ut.
Jag ska försöka fixa så det ser mycket snyggare ut! för nöjd är jag då inte..
Men jag jobbar på det!
Ha det så bra, puss
 

long night

Hej!

Idag har vi ju haft gäster hos oss. Dom tre som är i min ålder sover över här! men föräldrarna har åkt hem ;)
Imorgon ska vi alla till Nellie som har sova över sak, nice! :)
Nu snackar dom typ medans jag bloggar, venne vad vi ska göra. Men något roligt typ :p 
Idag har vi varit ute, spelat kubb, ätit, sett film osv.
Jaja, men nu ska vi göra något! hejs
 
Hörde att du ville vara med på bild hjärtat ♥♥♥♥
(jag och Noomi)

ingen header

Jag har ingen header som alla ser, det har blivit nå knas..
Försökte byta, men då blev det ingen alls, vet faktiskt inte hur det gick till...
Jaja, ska försöka fixa det så småningom!

nog har man förändrats?

 
 

gäster

Hej!

Vaknade innan 9, sen somnade jag och Moa om till kvart i 11 typ. Är fortfarande sjukt trött.. Idag får vi gäster och det blir kul! dom från avan kommer, nice ;) men vädret är ju inte det bästa.. Dom ska sova hos oss! :) och imorgon ska jag till Nellie som har sova över sak, hon fyller år idag men hon ska ha det söndag-måndag! :)
Uppdatering under dagen kommer! :)
 
btw, om ni undrar något, skriv inte på kommentarer, fråga i min blogresponse ist! för jag svarar inte på kommentarer. Bara om någon skriver en kommentar som redan har en blogg, men anonyma, nej.
 
Jag saknar dig min Filippa! ♥

bara min mois

tjeniis!

Är med mois! vi såg nyss film, vi har ätit, sovit lite osv. Vi har varit nyttiga som ätit vindruvor, vattenmelon, ramlösa smultron, och tjockat med lite nacho chips ;)
Nu dunkar vi musik för fullt! och är vid varsin dator. Hade tänkt kolla runt på telefoner på internet, typ priser osv. Vill verkligen ha en ny telefon! Vill även ha en system kamera, hihi. Vi hörs, puss!
jag älskar dig! ♥
 
 

moiiis

Hej!

Är med mois, vi ska inte vara med Hanna idag. Hon är sjuk. Ska iaf sova hos lillmois idag! kulkul, imorgon får vi gäster och det blir kul :) Idag ska jag och Moa bara chilla och ha kul. Hörs senare! puss
 

hannis and mois

Hej!

Vaknade för 10min sen ungefär. Lyssnar på musik och allmänt chillar. Idag ska jag nog fara till björx och vara med Hanna och Moa. Vädret är inte på topp, hoppas det blir bättre! har inga speciella planer för dagen sådär, men något skoj ska jag väl hitta på. puss ♥
 
jag älskar dig ♥

hanna and co

Hej!

Kom nyss hem, har varit med Hanna, Tobias och Anton.
Nu ska jag käka, så jag får skynda mig! snart ska jag på träning sen vara med Hanna förmodligen.
så alla vet så var det Hanna som gjorde förra inlägget! ;)
men måste dra, chiao

snygghanna

hej! 

Asså det är sjuk hur bäst Hanna Lind är??!?!?!?!?!??!
hon är så über bäst, coolast i hela världen och snyggis är du! ♥♥
 
iallafall så är jag med Hanna, Tobbe & Anton nu. 
vi ska strax dra och käka på grillen. 
 
 
 
kiss me 
 
 
hihi tokigt 
 

lillasyster ♥

Hej!

Jag är uppe, men Hanna sover. Jag har sovit i 10h så jag känner inte för att sova längre. Jag är vid hennes dator och gör allt möjligt, men det vanliga typ. Idag ska jag vara med Tobias och Anton och Hanna, nice! Have a good day! kiss
 
Jag & Hanna, bästavän ♥♥
 
Älskar er! ♥
 
 

bästavän

Hej!

Just nu är jag med Hanna. Åkte buss till henne och var där 3, vi har inte gjort så mycket, gått runt på björx, varit med Philip, pratat osv. Nu tjockar vi med chips, vi ska börja se en film vi laddat ner också. Ska även sova hos henne inatt! Imorgon ska vi vara med Tobias och Anton på Björx. Nicenice. Hoppas iaf att jag hinner blogga något imorgon, får väl hoppas på det. Ha det bra! hejdå
 

Göteborg, världsungdomsspelen 2012

Hej på er mina underbara läsare!

Gud vad skönt det är att vara hemma! Har nu varit borta i 6 dagar.. Var i luleå 12.00 och nu dunkar jag musik, skypar, kollar fb, kollar bloggar, bloggar osv. Har saknat allt så sjukt, saknat min säng. Mitt rum, ALLT. Orkar faktiskt inte vara med någon, är så sjukt trött.. Inte sovit nå bra inatt heller, vi åkte ju tåg och då vaknar man hela tiden och sen somnar om ibland. Så ja, idag blir det väl träning. Men jag vet helt ärligt inte om jag orkar, men vi får väl se. Tränade ju 3 dagar innan jag for, sen tävlat sen nu är jag as trött! inte sovit speciellt bra heller. Imorgon kommer iaf Tobias och Anton till Luleå och är med mig! det blir väl kul :) Har köpt ett par nya spikskor som är speciella för spjut kastning, och en t-shirt där det står ''världsungdomsspelen 2012'' och även en sån huvtröja där det står ''Maja Lovén'' längst ner, alltså tryck. Fett najs! ;) Jag, Henrik och Erik vann även Kexchoklad på Liseberg, VI ÄR BÄST :D 
Har gjort massa kul! men det kanske inte är så kul för er att läsa ett superlångt inlägg, så jag slutar här.
 
Jag saknar dig! ♥

elgiganten, göteborg

hejj! är på elgiganten med laget, hihihi. Tog lite bilder med noomi :p
 

Göteborg nästa!

Hej!

Försökte blogga tidigare, men det gick inte.. Iaf, idag har jag varit på stan forever alone. Köpte 3 par trosor, ett smink verktyg och ett par jeans. Idag åker jag till Göteborg! Vårat tåg blev försenat med 2 h, det går 18.18 ist för 16.18. Ska åka till stationen om 15 minuter. För vi ska samlas 17.45 där borta. Kanske bloggar från mobilen när jag är där, annars när jag kommer hem. Kanske någon gästbloggar åt mig, vet inte. Men ha det så bra! puss♥
 

björx

Hej!

Är hos Emma just nu. Passar på att blogga nu när jag har hennes dator.
Ställde alarm på 11.10 idag för att inte sova bort hela dagen. Skulle egentligen till stan idag men det blev inte så, jag åkte till björx istället och var med Emma, Moa och Carro. Men nu är jag bara med Emma, har ingen aning om vad vi ska göra men något skoj antar jag, men vi hörs senare idag! puss♥
 



träna,träna,träna

Hej!

Vaknade 13.45 idag. Har träning 18.00-20.00 alltså om 1,5 h ungefär.
Idag har jag inte gjort någonting, bara varit hemma och sett film som vanligt typ.
Har inte så mycket att skriva eftersom jag typ inte gjort någonting idag, imorgon ska jag iaf vara med Claudia. Saknar henne så ♥ Men vi hörs senare antar jag, hejs
 
ser ut såhär nu.
 

jag saknar dig ♥


osminkadtjey123

Hej!

Vaknade 13.40 idag. Sov över hos Emilia som sagt, vi åt frukost osv sen åkte jag hem. Hjälpte mamma med lite grejer hemma och nu ser jag film. Har träning 18.00-20.00 ikväll och sen något möte inför Göteborg. Vi åker om 3 dagar, på torsdag. LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!
Men ha det så bra allesammans! puss
 
osminkad tjey 123

-


at emilias place in rutvik

Hej!

Kom nyss till Rutvik, fick skjuts av min bror. Idag har jag inte gjort någonting typ, jag har suttit hemma och inte gjort någonting. Varit vid datorn och sett film. Ska sova över hos min gulliga lilla Emilia och det blir roligt ♥ Snart ska vi ut i byn och göra någonting skoj, vara med någon antar jag osv. Ska försöka hinna blogga ikväll! hejdå :D
 

bästavän ♥


''Godmorgon''

Hej på er!

Vaknade runt 12 idag, har inte gjort någonting. Snackat skype, städat, lyssnat på musik osv. Snackar med Tobbe, ska även se film nu. Och snart äta b&j :P Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har ju inte blivit riktigt frisk än. Och jag åker till Göteborg 5 juli, alltså om 4 DAGAR! shit my gassh!!
 

Min nya profilbild på facebook


RSS 2.0