passar jag bäst i ljusbrunt hår eller mörkbrunt hår?


Såhär såg jag ut tidigare i ljusbrunt hår :)
Såhär ser jag ut nu :)
 
Kommentera vad du tycker är finast ♥

LAG SM I GÖTEBORG, ÅKER IDAG!

Sitter utanför No salen. Har No lektion när som helst, vi jobbar om människokroppen. Har lunch någon gång vid 11.  Slutar någon gång innan tre tror jag. Igår var jag med Tobias som sagt, vet faktiskt inte om jag skrev något om det. Vi gjorde inget speciellt, chillade, umgicks, åkte till storheden osv. Saknar honom redan! Idag åker jag till Göteborg och har tävling i helgen! är hemma på måndag. Jag har lag SM och jag ska försöka göra pers! det är mitt mål! Så nu kör vi Luleå! 
Vi åker tåg och jag sover i samma kupe som Noomi och Rosa! blir grymt.
Bara 3 i våran sovvagn. Vi har även blivit sponsrade av SSAB så vi fick 10 000 kr av dom så vi kommer sova på hotell! så himla grymt, och jag får sova med Noomi och bara vi i det rummet. SÅ HIMLA CHILL! KOMMER BLI SVINKUL! TAGGA,TAGGA,TAGGA!
 
Jag och Noomi tog den här bilden i Göteborg i somras, när vi var på världsungdomsspelen ;)
 
 

självförtroende



Det finns ingen person som är nöjd med allt på sitt utseende eller personlighet. Det är normalt. Alla är olika och ser olika ut, vissa personer har mer saker dom vill ändra på och vissa mindre. Det är inte okej att säga till någon att den är ful, tjock eller liknande. Det är klart alla tycker olika, men man behöver inte säga det till den personen eller säga det till flertal folk så det tillslut kommer fram till den personen. Du trycker ner någons självförtroende och gör den ledsen. Om folk skriver massa taskiga saker, ta inte åt dig. Du är perfekt på ditt sätt. Alla är inte likadana och det är tur, för hur kul hade det egentligen varit om alla var precis likadana? dom säger bara så för att dom är avundsjuka och stör sig på dig för att dom just vill se/vara som du. Vissa personer äter hur mycket onyttigt som helst men är ändå smala, för dom har bra ämnesomsättning. Vissa äter mindre och försöker banta men har ändå mulligare mage, tjockare ben och armar till exempel. Så behandla folk som du själv vill bli behandlad. Det var en person som skrev i min blogresponse och jag blev verkligen jätte glad. Hon/han skrev att jag hade den personen på facebook men vi inte kände varandra men att jag var en förebild för den personen eftersom jag står för mig själv och inte bryr mig om vad andra personer säger. Blir så sjukt glad när jag hör sånt! jag har inte bra självförtroende egentligen, jag har jätte lätt att ta åt mig vad folk säger. Men i slutändan bryr jag mig inte. Jag har börjat få bättre självförtroende och jag tänker inte låta det sjunka på grund av vad folk säger. Men alla som säger fina saker om mig, det värmer jätte mycket och ni är så himla gulliga!
 
Samma när det gäller personer jag är tillsammans med. Jag har så sjukt många av mina kompisar som kommenterar vem jag är tillsammans med, hur den ser ut osv. Jag vill inte veta, jag blir inte speciellt glad om ni sitter och säger att den jag är tillsammans är ful. Vill ni förstöra mellan mig och den jag älskar? jag tänker på personlighet, jag är inte tillsammans med någon för den personens utseende. I mina ögon är Tobias den finaste som finns och jag älskar honom! jag struntar i hur han ser ut. För han gör mig glad och jag mår bra när jag får vara med honom. Så sluta kommentera och försök förstör, när det gäller mitt och Tobias förhållande så är det något som angår oss, ingen annan! 
Så jag skulle bli jätte glad om alla bara kan säga snälla kommentarer och inte klaga eller försöka trycka ner folk. För det är bara omoget och då visar du bara hur dålig människa du är.
 
Hur som helst så är jag så glad över att jag har så fina vänner och att jag har en sån fin pojkvän som faktiskt bryr sig! kärlek till er ♥

Kanske lägger ner bloggen

Kanske ska lägga ner min blogg. Varför jag inte bloggar så ofta är för att det ändå inte verkar som många tycker om den. Jag har inte så många läsare längre, jag har brist på inlägg. När jag frågar saker och vill att folk ska kommentera och säga sin åsikt är det sällan någon gör det, så det känns så meningslöst. Jag får se hur jag gör.
 

nu vara med min allra bästavän som jag saknar så mycket!

Idag har jag spenderat 6,5h av att vara i skolan. När jag kom hem städade jag lite smått, annars typ chillat. Har också varit med arvid i kanske 2-3 timmar. Sen nu väntar jag på att Hanna ska komma. Har inte träffat henne på kanske 3 veckor. Saknar henne supermycket! längtar,längtar,längtar! hon är här när som helst! gud så jag saknat henne! ♥ Ingen träning för mig idag eftersom det regnar väldigt mycket. Känns skönt eftersom jag även tävlat hela helgen. Känns skönt att få vila. Får se vad kvällen bjuder på!
 
Du anar inte hur mycket jag saknar dig!!!!! ♥♥♥♥♥♥
 

saknar er bästavänner ♥

Saknar min pojkvän Tobias ♥
My bestfriend Moa ♥
 
Min bästavän Hanna ♥
Min bästavän Filippa ♥
 
Min bästavän Nellie ♥
 
Min bästakompis Oscar ♥♥

grym helg!

Kommit hem från Piteå för ett tag sen. Är sjukt trött, har ju vaknat vid 6 hela helgen och somnat vid 12 ungefär. Har tävlat och då blir man ju också trött. Tävlat i 4 grenar och fått 4 priser, nöjd! har ju tävlat över folk i hela Norrland! 2 guld, 1 silver och 1 brons. Har varit jätte roligt! Norrbotten har vunnit 3 år irad och vi vann igen, med 200-300 poäng, grymt! Har haft jätteroligt faktiskt!

Ska kanske vara med min gullis philip idag ♥

piteå / norrlandsmästerskapen

Om mindre än 1 timme åker jag till stan för att sen åka vidare till Piteå och ha superkul! TAGGAR
kommer träffa min oscii ikväll, miss him so much ♥♥♥

NORRLANDSMÄSTERSKAPEN!

Hej!
Slutade 12.20 idag, slutar den tiden varje fredag :)
Just nu lyssnar jag på musik och är med Emilia. Ska börja städa, kul. Haha ne inte precis ;)
Idag åker jag till Piteå och sover över där hela helgen, fyfan vad kul det ska bli!
Ska tävla i Norrlandsmästerskapen och alla sover över i en skola. Det är en lagtävling och jag tävlar ju i Norrbotten och tävlar mot folk från västerbotten, härjedalen, gästrikland osv. FAN VAD ROLIGT DET SKA BLI! och på lördag har vi alltid en aktivitet som alltid varit roligt! typ bowla, bada eller något sånt. Kommer även träffa Oscar, saknar honom jätte mycket! ♥ LÄNGTAR SUPERMYCKE!
 
 
En bild på finisen & jag som jag är med nu ♥
 

rubrik saknas 123

Hej. Idag slutar jag efter 2 tiden. Ska vara med Tobias idag. Just nu chillar jag i korridoren med Moa, Jenny och Sanna. När som helst har vi No. Ha det! puss

Jag saknar dig! ♥

Iphone eller samsung?

Kan verkligen inte bestämma mig. Ska jag spara till att köpa en Iphone 4/4s eller ska jag köpa en Samsung galaxy s2? Kan verkligen inte bestämma mig...
Båda är ju bra. Nackdelen med Iphone är att jag är rädd att den går sönder och den är dyrare.
Men jag vill hellre ha en sån, den har bättre appar. Bättre kamera, osv.
 
Iphone 4/4s
Samsung galaxy s2.

Skola imorgon...

Snackar skype med min pojkvän. Städar också och dunkar musik. Imorgon är det skola, inte taggad.. Men skolan är viktig för ens framtid så det är bara att bita ihop! Jag & mois ska försöka vara nyttigare nu till nästa sommarlov. Får väl se hur det går. Läsk är ingen svår match för mig att klara eftersom jag nästan aldrig dricker läsk längre, förutom när det bara är det som finns. Godis och chips har jag inte heller så svårt att stå emot, men GLASS kan jag fan inte må bra utan... Men det bryr jag mig inte om att jag äter ;) I helgen har jag varit med i 4 grenar och fått guld i alla, är dock bara nöjd med en gren jag tävlade i. Men guld är väl bra.

jag älskar dig. ♥

tävla!

Godmorgon. Har bytt om och ska fixa mig, ska snart åka till Piteå för att tävla. Idag ska jag tävla i spjut och kula, dom roligaste grenarna enligt mig. Ska bli roligt! Jag är ledsen att jag inte har bloggat, men jag har gjort massa andra saker och har inte haft någon tid eller ork eller lust. Men nu gör jag det för eran skull, puss
 
stay strong.
 
 

min sommar i bilder ♥

 
 

bloggpaus

Tar bloggpaus i några dagar.. Kommer tillbaka strax!


krya nellie ♥

Vaknade typ halv elva. Jag och Nellie sov i samma säng och när vi vaknade hade hon jätte ont i nacken... Hon kunde inte göra någonting, jag kunde knappt sätta mig i sängen så fick hon ont. Tycker sjukt synd om henne. Hon är hemma nu och vilar, hon kan iallafall kolla rakt nu. Hon har nackspärr. Ska vara med henne snart när hon blivit bättre, hoppas hon kryar! Idag har vi spelat mw4 och typ spelat på datorn osv. Åker hem vid halv fyra, då åker vi direkt till flygplatsen och hämtar mamma. Hon har varit i Göteborg.
 
Imorgon kommer min gulleplutt oscar till luleå och är med mig! ♥

avan

Ska börja packa eftersom jag åker till Avan när som helst. Jag och pappa ska till Nellie, vi är hembjudna dit. Kommer bli väldigt roligt! kommer vara massor med folk där osv. Antingen sover jag hos henne eller hos Gustav & Anton. Taggar inför ikväll! Idag har jag varit på Nolia med Tobias ♥ ska även vara med han på onsdag för då fyller han år. På Måndag kommer även Oscar till Luleå och är med mig :D Kulkul! 
 

stannar hemma i luleå

Blir inte att åka till Göteborg för min del. Jag har ändrat mig, det är så mycket annat som hindrar mig. Tobias fyller även år på Onsdag och jag vill verkligen fara dit då, annars kommer jag få dåligt självförtroende... Imorgon ska jag till Nolia med Pappa och en till. Tobias ska vara där så jag ska väl förmodligen träffa honom där. Sen åker jag och pappa till Avan och sover över där, kul! Kommer ändå bli roligt här i Luleå men det hade också varit roligt i Skara. Men jag måste ju välja.
 

göteborg, skara sommarland, liseberg

Igår kväll var jag med Hanna och Philip. Sov hos Hanna inatt, nu är jag hemma. Är med Nellie & Hilda. Ska börja packa, ÅKER TILL SKARA SOMMARLAND OCH LISEBERG ALLTSÅ GÖTEBORG IMORGON! med Hanna Lind och Emma Pettersson, fan vad kul det ska bli tjejer! TAGGA! Åker imorgon tidigt på morgonen. Vi åker bil så det kommer ta ett tag. 
 
Här har ni en gammal bild på Emma, Hanna & jag ;)
 

Dag 20 - En bild på dig och en kompis i klassen

Dag 1 - Ditt smink
Dag 2 - Någon du älskar
Dag 3 - En bild som påminner om ett gammalt minne
Dag 4 - Dina allra bästavänner
Dag 5 - 3 bra låtar
Dag 6 - En som alltid ställer upp för dig
Dag 7 - En person du kan berätta allt till
Dag 8 - Ditt rum
Dag 9 - Någon du kan lita på till 100%
Dag 10 - Din familj
Dag 11 - Någon du saknar
Dag 12 - Någon du spenderar mycket tid med
Dag 13 - En gammal bild på dig själv
Dag 14 - Din första bästa vän
Dag 15 - En person du inte träffat på länge
Dag 16 - Din mobil
Dag 17 - En ny bild på dig sjäv
Dag 18 - Något du gillar att göra
Dag 19 - Någon du vill vara med just nu
Dag 20 - En bild på dig och en kompis i klassen
Dag 21 - Ett roligt videoklipp
Dag 22 - En bild du alltid skrattar åt
Dag 23 - En bild med din förra mobil
Dag 24 - En tid du saknar
Dag 25 - Den personen du kramade sist
 

tobias ♥

Igår tävlade jag som sagt på skogsvallen. Persade i spjut, mitt förra pers var 30.68 m och igår kastade jag 31.61 m. 
Just nu är jag med Tobias, vi har varit ute, lyssnat på musik osv. Tror vi ska dra till stan, får väl se. Han åker en buss hem vid 7. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon ska jag iallafall vara med Hanna.
 
En bild jag och Emilia tog igår ♥
 
 
 

Lingon ♥

Godmorgon!
Vaknade runt 10. Har inte gjort något speciellt. Snart kommer Emilia till mig, ingen aning om vad vi ska göra.
Men något roligt hittar vi väl på. Mina tremeningars mamma är hos oss och sover här, även 1 av mina tremeningar och deras hund Lingon. Lingon är kvar här, men hon är ute just nu. Ska gå ut med henne om ett tag tror jag. Hon är bara så söt, dör ♥
 
Nu vara med denna fina tjej ♥
 
 

tar bilder från hannas dator ;)


Dag 19 - Någon du vill vara med just nu

Dag 1 - Ditt smink
Dag 2 - Någon du älskar
Dag 3 - En bild som påminner om ett gammalt minne
Dag 4 - Dina allra bästavänner
Dag 5 - 3 bra låtar
Dag 6 - En som alltid ställer upp för dig
Dag 7 - En person du kan berätta allt till
Dag 8 - Ditt rum
Dag 9 - Någon du kan lita på till 100%
Dag 10 - Din familj
Dag 11 - Någon du saknar
Dag 12 - Någon du spenderar mycket tid med
Dag 13 - En gammal bild på dig själv
Dag 14 - Din första bästa vän
Dag 15 - En person du inte träffat på länge
Dag 16 - Din mobil
Dag 17 - En ny bild på dig sjäv
Dag 18 - Något du gillar att göra
Dag 19 - Någon du vill vara med just nu
Dag 20 - En bild på dig och en kompis i klassen
Dag 21 - Ett roligt videoklipp
Dag 22 - En bild du alltid skrattar åt
Dag 23 - En bild med din förra mobil
Dag 24 - En tid du saknar
Dag 25 - Den personen du kramade sist

Kärlek är som ett ljus, blåser det för mycket så slocknar lågan!

Godmorgon!
Vaknade nyss. Sov över hos Hanna inatt. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag. Vi får väl se.
Känns ändå bra att gå upp vid den här tiden så man inte sover bort hela dagen. Vädret verkar inte vara särskilt bra.. Hoppas det blir bättre! Något fler inlägg under dagen ska jag försöka hinna med. Puss
 

Han är som knark - jag behöver honom fastän han har förstört mitt liv.

Har varit med Hanna idag. Sen for jag till träning vid halv fem. Nu är jag hos Hanna igen, ska sova hos henne inatt. Nu ska vi dra ut och vara med Philip. Nice! Kommer bli en grym kväll med dom bästa! ha det, puss

rubrik saknas

Godmorgon!
Vaknade vid 11, har fixat mig klart. Ska vara med Hanna idag, väntar bara på att hon ska vakna.
Ikväll har jag träning, får väl se om jag går. Kanske sover hos Hanna inatt om det går för henne.
Have a great day! puss
 
älskar dig finaste vän!

Jag är så glad att jag har en sån fin vän som du Hanna, du finns alltid där när jag behöver dig! du är det finaste jag har, skulle inte kunna leva utan dig. Jag älskar dig!
 

godmorgon!

Vaknade precis. Ska börja fixa mig, sen städa lite i rummet sen drar jag mig mot stan! ska vara med Oscar och Tobias idag, kulkul ♥ Saknar dom så! Puss
 
Jag & Oscar ♥ Saknar dig bästavän!
 
Jag & Tobias ♥ Saknar dig finaste!

mot ip

Ska börja gå till ica, ska köpa tuggumi. Sen går jag ut och möter Hilda och Nellie. Vi ska dra oss mot ip och kolla en fotbollsmatch. Får se vad vi gör senare ikväll!

nu ska jag vara med dom här snygga brudarna!

home sweet home

Kom just hem. Skypar med min älskling. ♥ Har inga planer för ikväll, alla ska väl på LK så har väl ingen att vara med.. Jag orkar inte fara, det är så dyrt. Kommer inte åka något heller och det känns lite onödigt att betala ungefär 400 kr inträde bara för att vara med kompisar, det kan jag ju när det inte är LK också. Puss
 
Mina priser från förra helgen!

carbonara

Jag och Gustav gjorde spagetti med bacon till frukost/lunch. Såg tv medans, det blev lyckat!
Sen gick vi upp och spelade på datorn, vi har fastnat vid något fotbolls spel, haha.
Vi hade tänkt att spela mw4 men det är inte lika kul att bara spela 2 stycken. Men Ellen kommer när som helst och då ska vi väl spela alla 3 :)
 
smile beacuse you can

avan

Godmorgon!
Hann inte blogga någonting igår. Kändes även konstigt att blogga över 2 på natten så det skippade jag.
Igår kväll så var jag med Ellen och Gustav, vi spelade mw4, var ute, grillade mashmallows med mera. 
Idag ska jag kanske träffa Tobias, vet inte. Ska hem på förmiddagen någon gång.
Puss
 
en bild från arkivet

grönt läskigt djur...

Har varit på luleåspelen hela dagen med Nellie. Kom hem precis, ska äta snart sen vidare mot Avan. Tror jag sover över där, om inte Tobias kommer till mig imorgon. Får se vad kvällen bjuder på, mer uppdatering kommer!
 
btw, kände att jag hade någonting i håret. Så var det ett grönt djur som var ungefär 5 cm, jag DOOOG! fyfan vad läskigt!
puss

luleåspelen

Vaknade just. Jag och Nellie har fixat oss och ska dra oss mot ip. Det är ju Luleåspelen så vi ska kolla på någon match typ :) Heiido
 
min fina vän ♥

LK

Kom hem för någon timme sen. Har varit på LK ikväll med Nellie, Zandra, Gustav och Anton. Sen var vi även med två andra. Har träffat väldigt många saknade vänner!
Nu är jag med Nellie och vi ser Big brother 2011, ska nog se någonting annat. Orkar inte se det. Imorgon ska vi typ på LK på dagen om Tobias ska dit. Imorgon ska jag även till avan och sova där till lördag. Puss
 
 

fakta om mig, som ni kanske inte visste?

Jag är född 1998.
 
Jag skriker och skyddar mig själv om jag ser ett litet kryp.
 
Min allra största fobi är spya/magsjuka vilket menar att jag springer för livet om någon spyr.
 
Jag tycker inte om skolan över huvetaget.
 
Jag snackar inte skit om mina kompisar.
 
Får jag veta en hemlighet, säger jag inte den till någon.
 
Många tror att jag är glad hela tiden, men jag är faktiskt väldigt ofta ledsen och irriterad.
 
Jag hatar folk som snackar skit om folk, ljuger för sina kompisar och skapar falska rykten.
 
Jag älskar att skratta och jag har VÄRLDENS sämsta humor!
 
Jag bor i ett hus/villa i Sverige, Luleå, Gammelstad :)
 
Jag spenderar upp mina pengar hur snabbt som helst.
 
Jag är beroende av att vara med kompisar, jag planerar in all övrig tid med att vara med dom.
 
Jag lyssnar på musik HELA TIDEN.
 
Jag vill ha en iphone och en systemkamera!
 
Jag är den 17 bästa i sverige på slägga och även 17 bästa i sverige på kula. (i min ålder, friidrott)
 
Jag tävlar varje gång det är tävling i närheten och jag tränar väldigt mycket.
 
Jag har norrbottens rekord i slägga i flickor 13, på över 33 m.
 
Jag kan babbla lite för mycket ibland.
 
Jag är inte blyg för nya människor :)
 
 
 
 

Luleåkalaset

Godmorgon!
Vaknade precis. Egentligen kan jag inte säga att det är morgon... Men för mig är det morgon.
Idag ska jag på luleåkalaset med Nellie, Ellen, Gustav och Anton. Och våra ''mammor'' eftersom alla våra föräldrar är jätte bra kompisar. Jag kommer väl vara forever alone ganska mycket tror jag eftersom jag inte åker någonting..
Vi ska gå på kvällen, så nu på dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Imorgon ska min mamma till avan till dom föräldrarna som vi ska på luleåkalaset med. Dom har någon bokcirkel. Då ska jag också dit, kan sova hos någon men jag vet inte hur det blir.. För det var tänkt att Tobias skulle komma på Lördag och han är i stan innan 11 och då är väl inte jag hemma.. Men mamma har sagt att jag får komma hem sent på natten istället, men jag får se hur jag gör.
 

mot luleå

Sitter i bussen. Är påväg hem till Luleå från Kalix. Idag har jag varit med Tobias, Anton, Emil och Felix. Det har varit väldigt livat vissa gånger, men ändå roligt. Är hemma någon gång innan 8. Så 1 timme ungefär.


fina pojkar

Är med Anton och Tobias. Vi har spelat FIFA tidigare, fan vad grym jag är alltså! Ska åka hem med en buss 18.20 så det är ett tag kvar. Snart kommer även Emil och Felix, det kommer väl bli ett jävla liv. MOHAHA!
 


 
Jag älskar dig ♥

kalix

Godmorgon!
Vaknade precis, hade alarm kvart i 7.
Ska som sagt till Kalix idag och vara med Tobias. Bussen går 8.14 så jag vaknade nu så jag hinner fixa mig osv.
Är väldigt trött... Men jag blir väl piggare sen. Puss
 

RSS 2.0